Skip to main content

Warme bestemmingen in april

In april is het meestal hier ook wel lekker warm. De zon die komt af en toe tevoorschijn en als je geluk hebt dan kun je ook nog een keer gaan zwemmen. Het is alleen niet altijd echt lekker warm en mooi, soms komt het wel eens voor dat de maand april helemaal vol met regen zit. In deze periode van het jaar is het dan een goed moment om de spullen in te pakken om op reis te gaan. Zo kun je er toch nog een beetje van genieten. Een zonnetje vind je nu eenmaal niet altijd in Nederland. We willen je een beetje helpen. Hieronder zie je de plekken waar je voor kan kiezen voor een zonvakantie in april.

Jamaica

Een erg bekende vakantiebestemming, iedereen kent er wel iemand die er is geweest. Vaak zijn ze er alleen zelf nog niet geweest. Je zou wel moeten gaan, het is echt een van de meest prachtige landen waar je maar heen kan gaan. In Jamaica is de reggae cultuur van Bob Marley nog echt terug te vinden. Het is een eiland waar zwemmen over kan, dit komt door de vele stranden waar het nooit echt vol zit. Als je gaat in de maand april dan heb je een goede keuze gemaakt, meestal is het dan gemiddeld 29 graden. Beter vakantie weer kan niet!

Tenerife

Dit eiland is een eiland wat erg goed te boek staat onder Nederlandse toeristen. Dat is dan ook niet zo raar, alle ingrediënten voor een goede vakantie zijn hier te vinden. Zo zijn er vele resorts te vinden. Dat is natuurlijk altijd een goede mogelijkheid om een beetje te eten en aan het zwembad te liggen. Of je kiest natuurlijk voor een paar baantjes treken in zee, het water is hier namelijk helemaal niet zo koud. Het eten is erg lekker, de drank is goedkoop het is in april 30 graden. Mis je dan nog iets?

Gambia

Dit Afrikaanse land wordt steeds bekender bij veel Nederlanders. Gambia is aan de westkust is al een tijdje een bekende plek onder toeristen die hier heen komen voor het prachtige landschap. Er zijn veel hotels te vinden, maar je kunt ook kiezen voor een appartement of een huisje. Het voordeel van Gambia is de schitterende natuur, de mooie bossen en het wildleven. In april is het hier erg lekker weer, 33 graden gemiddeld. Je moet dus wel lekker luchtig gekleed gaan, en zonnebrand mee natuurlijk!

Kos

Kos is een Grieks eiland wat steeds voller is geworden met toeristen over de jaren heen. Mensen zijn in gaan zien dat het Griekse landschap een bijzondere plek is, je kunt hier dan ook zonder problemen zwemmen en genieten. Het weer is ook gewoon super, meestal is het 25 graden op een dag. Doe die voeten maar omhoog en ga heerlijk in het zonnetje liggen. Kom geheel tot rust op Kos met een ouzo in je hand. Dé vakantieplek voor de Nederlanders.