Skip to main content

Warme bestemmingen in december

De maand december staat bekend als een erg koude maand vol met sneeuw. De zon die is al maanden niet meer te zien en alles is toch een beetje grauw. Veel mensen willen dan ook graag weg, op zoek naar de zon. Je moet dus kiezen voor een warme bestemming in december. We willen jou op weg helpen, daarom hebben wij het antwoord voor jou op de vraag; “wat zijn de warme bestemmingen voor december?”

Jamaica

Dit tropische land staat bekend om het mooie landschap, de gezellige cultuur en de aardige mensen. Ook is het natuurlijk het land van Bob Marley. Er is echt veel wat je kunt ontdekken op het eiland.  Zo zou je kunnen gaan wandelen, je kunt een berg beklimmen of je gaat gewoon een dag met een boot de zee op. Het water is er erg helder, daarnaast zit de zee vol met verschillende soorten vissen en dolfijnen. Als je geluk hebt kun je ze allemaal spotten tijdens het duiken! Het weer is ook nog eens ontzettend lekker warm. Met 30 graden per dag is het echt een tropisch paradijs.

Gambia

De kans is groot dat je niet echt hebt gehoord van Gambia, voor Nederlanders is het namelijk nog niet echt een bekend vakantieland. En dat terwijl dit land aan de kust erg mooi is, je kunt hier de Afrikaanse mensen het beste leren kennen. Er zijn veel resorts aan het water, hier vind je iedere vakantie een groot aantal toeristen. Het landschap is ook iets wat je gewoon ooit gezien moet hebben.  In december is ook nog eens erg warm,  een graad of 33 is vrij normaal. Je moet dus wel een beetje van zon houden als je hier heen gaat.

Albufeira

Albufeira is een erg bekende stad onder de jongeren. Je vindt hier dan ook vele clubs en cafés. Elke avond is er wel weer een feestje aan de gang. Wat ook top is, in de maand december is het vrij rustig. De clubs doen de deuren gewoon open, ze zijn allee niet zo vol. Natuurlijk kun je ook prima een duik nemen, dat is het mooie van een stad aan de kust. Het is in deze maand gemiddeld 19 graden. Al loopt dit wel wat op, vooral in de zon voelt het iets warmer. Mocht je van feesten en drinken houden dan zit je hier op het juiste adres.

Miami

Jij kent de naam Miami vast wel. Tientallen films spelen zich af in deze metropool aan de kust, de pier is een icoon voor dit gebied. Miami is echt een megastad, je hebt er dus wel een paar dagen nodig om alles te aanschouwen. In het centrum van de stad zijn er tientallen mogelijkheden om iets lekkers te eten. Je vindt hier dan ook veel restaurants en cafés. Er is ook nog eens een speciale Cubaanse wijk. Hier hebben ze lekker Street food. Een andere reden om naar Miami te gaan is natuurlijk het prachtige zonnige weer, 27 graden is dé temperatuur voor een frisse duik.