Skip to main content

Warme bestemmingen in mei

De maand mei is een periode waarin de zon vaak wel te zien is. Het is over het algemeen best warm, de wolken zijn verdwenen en het is vaak wel droog. Maar dit klopt niet altijd, dit jaar is er namelijk nog best wel wat regen gevallen in de maand mei. Je zult er in een natte maand dan ook echt op uit moeten om toch nog een beetje zon te zien. Je vraagt je dan altijd weer af, waar moet ik dan heen voor een heerlijke zon vakantie in mei? . Wij hebben voor jou hieronder alle goede plekken op een rij gezet, zo hoef je niet zo lang te zoeken.

Bonaire

Bonaire is voor de Nederlanders een uitstekend vakantieplekje. Daar is wel iets voor te zeggen, je kunt er namelijk als Nederlander prima terecht met het ABN. De zon schijnt er altijd, iets wat toch wel een vereiste is voor een vakantie in mei. Wat ook leuk is, het is al snel 33 graden in mei, beter vakantie weer zal je bijna nergens tegenkomen! Curaçao is dus de perfecte keuze voor mensen die er echt even op uit willen gaan om te ontspannen.

Kos

Je kunt ook natuurlijk de spullen pakken en naar Griekenland vliegen. Kos is dan ook echt een mooi eiland om voor te kiezen. Je kunt super goed dobberen op het heerlijk warme water.  Elk strandje ziet er weer prachtig uit, vooral de stranden met de rotsen in zee.  Er is dus genoeg wat je kunt doen op dit vakantie eiland. Een goed raad:  is vertrek in mei, het wordt er dan meestal 30 graden in de middag.

Tenerife

Tenerife is een prachtig stukje land in het Caribisch zeegebied. Zijn wel veel toeristen, je ziet dit wel aan de vele resorts langs het strand. Op Tenerife zijn altijd veel mensen op de been. Ga bijvoorbeeld naar een van de resorts, door de vele zwembaden kun je hier heerlijk zwemmen. Mocht je nog niet zeker weten,  in de maand mei is het ook nog eens perfect weer. Het wordt wel 30 graden! Zo heb je die zon waar je al die tijd naar uit kijkt.

El gouna

Deze badplaats in Egypte is super de luxe, je kunt er alles vinden wat je nodig hebt voor een top vakantie. Je kunt een plekje boeken de appartementjes langs de kust. Zo heb je net even iets meer ruimte. Of kies voor een van de hotels als je iets meer een fan bent van badderen en ontspanning. Als je in de maand mei gaat dan moet je rekening houden met het warme weer, het is dan al snel 34 graden op het heetst van de dag.