Skip to main content

Warme bestemmingen in november

De maand november, niet echt een van de meest warme maanden in Nederland. De zomervakantie is alweer een tijdje achter de rug en de zon zit steeds vaker verstopt achter de wolken. Maar wat als jij nu op vakantie wilt gaan? Waar moet je dan precies heen? Er zijn genoeg plekken waar het wel warm is, hier dus hebben we dus voor jou de beste warme bestemmingen in november. Zo kun je toch nog een beetje van het zonnetje genieten.

Kreta

Kreta is een van de plekken waar veel Nederlanders ieder jaar weer heen reizen. Elk jaar zit dit eiland volgeladen met toeristen, de meeste verblijven in de hotels en resorts. Deze plekken staan altijd aan de kust, vaak kun je hier alles vinden wat je nodig hebt voor een goede vakantie. Een huisje is wel een veel leukere optie, zo heb je net even iets meer ruimte. Uiteraard kun je geweldig een duik nemen bij een van de vele strandjes, deze vind je over heel Kreta wel. Als je gaat, kies dan voor de maand november. Meestal is het hier dan 28 graden gemiddeld.

Azoren

De Azoren eilanden liggen rondom de kust van Portugal. Deze eilanden zijn veel rustiger dan de eilanden in de buurt van de Franse of Spaanse kust, hier vind je dan ook veel minder toeristen. Hierdoor is het er over het algemeen vrij rustig, echt een pre voor de mensen die van ontspanning houden. Uiteraard is het hier mogelijk om een duikt te nemen, je zit tenslotte aan het water. Door de zeewind kan het iets frisser zijn , meestal wordt het 22 graden gemiddeld. Maar dit is nog altijd meer dan het winterweer bij ons.

La Palma

La Palma is een eiland, een plek bij de Canarische eilanden om precies te zijn. Het is een van de eilanden waar het landschap echt schitterend is, zo ben je hier op het juiste adres voor natuur en ontspanning. Je vindt er geen grote dorpen of steden en de hoeveelheid toeristen valt wel mee, lekker rustig dus. Zeker een aanrader voor degene die van er komt om even alle stres van zich af te zetten. Het weer in La Palma kan ook niet beter, in november wordt het al snel 29 graden.

Sicilië

Sicilië is een gebied in Italië, net in de hak van het land als het ware. Op Sicilië zijn er verschillende erg gezellige steden te vinden, zo hoef je je nooit te vervelen. Vaak kun je hier zonder problemen iets drinken en eten, de Italiaanse keuken is niet voor niets het lekkerste van allemaal. Probeer ook eens de wijnen uit deze streek, Sicilië is namelijk echt een wijngebied. Het is ook nog eens heel lekker weer, het is in deze maand namelijk 30 graden in de middag.