Skip to main content

Waar is het warm in november?

In november zitten een hoop mensen thuis weer op de bank, echter is het ook goed mogelijk dat jij een van die personen bent die nog wel op vakantie moet gaan. De maand november is hier dan ook echt geschikt voor, dit komt voornamelijk door het feit dat de reizen over het algemeen goedkoper zijn dan in de vakantieperiode. De vraag die je alleen wel even moet stellen in je hoofd is waar je dan heen moet gaan? We hebben het voor jou makkelijk gemaakt, hier heb je namelijk een overzicht van de plekken waar het wel warm is in november.

Bonaire

Bonaire is een eiland wat deel uitmaakt van Koninkrijk der Nederlanden, al zou je dat niet zeggen als hier heen gaat voor een vakantie. Mensen van over heel de wereld komen ieder jaar weer naar Bonaire om heerlijk te genieten van de zee en van de natuur. Er is een hoop te doen aan activiteiten op Bonaire, zo kun je een boottocht doen over de prachtig heldere zee. Maar als je liever heel de dag aan met een boekje op het zand zit dan kun je dat hier ook doen natuurlijk, in november is het gemiddeld 33 graden per dag.

Fuerteventura

Dit Canarische eiland krijgt ieder jaar weer een aardig wat aantallen aan toeristen op bezoek. Het is een vakantie bestemming waar veel mensen heen gaan voor het lekkere weer, het heerlijke eten en het prachtige strand. Er zijn ontzettend veel dingen te doen op het eiland. Zo kun je er voor kiezen om de omgeving te ontdekken, je kunt een kijkje nemen bij de markten in verschillende stadjes en je kunt echt geweldig duiken rondom het strand. Het is zeker een tropisch paradijs, met 29 graden per dag de ideale plek voor een vakantie in November.

Cyprus

Cyprus is echt een plek waar er in november genoeg zon te vinden is. Meestal is het overdag een temperatuur van 29 graden, dat is wel even iets meer dan het weer in Nederland in de maand november. Je kunt op Cyprus heerlijk op het strand luieren zo kun je een beetje met je voetjes in het water zitten terwijl je met je snufferd heerlijk in de zon zit.  Het is de perfecte vakantie bestemming, daarom is het dan ook zo’n druk bezocht eiland.  Als je van zee, strand en genieten houdt dan is dit zeker de plek waar je heen moet gaan voor een vakantie.

Marsa Alam

Deze badplaats in Egypte krijgt ieder jaar grote aantallen bezoekers en toeristen in de hotels. Mensen van over heel de wereld komen hier om te zwemmen, genieten en te zonnebaden. Er zijn dan ook veel hotels aan het strand te vinden waar je tot je wenken bediend wordt, zo kun je echt even helemaal tot rust komen. Mocht je nu in november op vakantie naar Marsa Alam willen dan heb is dat een uitstekend idee, het is er dan ongeveer 27 graden op een dag.