Skip to main content

Waar is het warm in september?

September is bij ons een maand waarin we niet zoveel warme dagen hebben, het is een maand waarin de Nederlanders de dagen tot de volgende vakantie aan het aftellen zijn. Waar moet je dan heen, waar is het warm in september? . We hebben voor jou de plekken uitgezocht waar je heen kan gaan waar het warm is in deze maand, dan hoef je zelf niet meer zoveel moeite te doen om het zelf allemaal op te zoeken. Hier dus de plekken voor een geweldige vakantie vol zon!

Samos

Dit Griekse eiland is te herkennen aan de vele mooie stranden, en dat is niet voor niets. De stranden op Samos zijn allemaal stuk voor stuk prachtig, het witte zand geeft het een tropische uitstraling. Je moet dit paradijs echt een keer zien. Let wel op dat het af en toe een beetje druk kan zijn, het is niet voor niets een vrij populaire vakantie bestemming. Het is hier in de maand september over het algemeen warm namelijk 29 graden, ideaal weer om even wat af te koelen in de Middellandse zee.

Cyprus

Cyprus is een bekende vakantieplaats. In Cyprus is het meestal 30 graden op het heetst van de dag, je zult dus af en toe in de schaduw moeten zitten. Op Cyprus is er heerlijk eten en drinken te verkrijgen, er zijn dan ook veel soorten cafeetjes en restaurants waar je iets kan gaan eten of drinken. Ook kun je natuurlijk echt geweldig een duik nemen wanneer je daar zin in hebt. Dat is het voordeel van aan zee zitten. Het is de perfecte locatie voor mensen die er even uit willen in september. Lekker eten, heerlijk weer en schitterende stranden. Is er nog meer nodig voor een goede vakantie?

Hurghada

Dit is een bekende badplaats in Egypte, het is een plek waar veel mensen heen gaan voor hun rust. Zo vind je hier veel resorts en hotels. Deze staan voornamelijk langs de kust, hier heb je alle onderdelen beschikbaar die ervoor zorgen dat jij een geweldige tijd zal hebben. De Rode Zee is toch een erg mooie zee om te zien en te bezoeken, je kunt hier geweldig goed snorkelen en duiken. Ga er op uit en neem een zwem rond de vele riffen vol koraal. Dit is een van de enige plekken waar dat nog kan.

La Palma

La Palma heeft als eiland niet zo’n bekende naam als andere plaatsen, het grote pluspunt hiervan is dat het een stuk minder druk is. Zo heb je niet al dat geluid en die mensen aan je hoofd, je kunt echt even helemaal tot rustig de vakantie doorbrengen. Het is ook nog eens ontzettend warm, een temperatuur van 29 graden is in de maand september niet een uitzonderlijk iets. Op La Palma zit je op het goede adres als je houdt van zonnen, ontspannen en genieten. Het water is relatief warm en de stranden zijn allemaal erg mooi. De beste locatie voor een onvergetelijke vakantie in september!