Skip to main content

Waar schijnt de zon in april?

April is bij ons een vrij warme maand. Het zonnetje komt altijd weer mooi door en je kunt voor het eerst weer met alleen een vestje aan de straat op. Echter zijn er nog altijd een hoop mensen die er wel eens een paar dagen uit willen tijdens deze maand. De vraag is dan ook: “waar schijnt de zon in april nog meer? “. Dit hebben we helemaal voor jou uitgezocht, lees dus snel verder om achter de meest zonnige locaties te komen voor de maand april!

Rhodos

Dit is Griekse eiland ligt vrij dicht bij huis, het voordeel hiervan is dat je niet zo lang hoeft te vliegen. Op Rhodos kun je perfect tot rust komen, de vele stranden en het lekkere eten zorgt voor een waar paradijsje. Het is er wel een beetje toeristisch, maar dit is bij vrijwel ieder Grieks vakantie eiland het geval. In de maand april is het heerlijk warm, meestal 23 graden per dag. Dit alles zorgt voor de perfecte zomer formule namelijk zon, zee en strand!

Gambia

In Gambia is het echt ontzettend warm in de maand april, perfect dus voor de echte zon liefhebbers onder ons. Normaal gesproken wordt het op een dag wel 34 graden, in sommige gevallen kan dit nog verder oplopen. Er zijn vele resorts en hotels langs de kust te vinden, hier heb je alles wat je nodig hebt. Zo kun je hier vaak onbeperkt eten, heerlijk zwemmen en lekkere cocktails drinken. Wat wil een mens nog meer op vakantie?

Mauritius

Dit eiland is een prachtig eiland in de Indische oceaan. Het is echt een eiland wat je zo op de tv zou kunnen zien. Je kunt er mooie witte stranden vinden, er staan overal palmbomen en de mensen in open blousejes zijn niet weg te denken. Daarnaast is het gewoon super lekker weer hier in april, meestal is het rond de 29 graden. Een perfecte bestemming voor de ware reiziger!

Kos

Kos is ook al zo’n enorm populaire vakantie bestemming onder de Nederlanders. Op dit eiland kun je ook heerlijk met je voetjes in de zee even ontspannen. Er is genoeg te doen op het eiland, zo kun je prima in het centrum van de stad op een terrasje zitten. Ook is het elke week wel een keer markt. Het is ontzettend gezellig, niet voor niets dat zoveel mensen hier ieder jaar weer komen. In april kan het soms wel 25 graden worden, perfect vakantie weer dus.

Mallorca

Dit eiland staat bekend als een echt uitgaansparadijs. Dit klopt gedeeltelijk, er zijn inderdaad een hoop clubs te vinden voor de jongeren. In de zomer is het voor hen helemaal geweldig, zij kunnen door met feesten tot in de late uurtjes. Maar buiten het hoogseizoen, bijvoorbeeld in de maand april, is het juist heerlijk rustig op Mallorca. Het is dan echt een eiland waar veel mensen verblijven om tot rust te komen. Meestal is het in die periode 21 graden, niet ontzettend warm maar toch nog altijd beter dan het Nederlandse weer.