Skip to main content

Waar schijnt de zon in juli

In juli is het toch wel erg lekker warm in ons land, het is dan midden in de zomer. Maar het is ook de maand waarin voor sommige mensen al de zomervakantie begint. Zij weten nog niet altijd waar ze dan heen willen gaan, het moet natuurlijk wel een plek zijn waar de zon net zo veel of zelf meer schijnt dan in Nederland. Waar schijnt de zon in juli dan, is de vraag die deze mensen zich stellen. Dat hebben we even allemaal onderzocht, hier zijn de plekken waar het nog meer warm is in juli.

Fuerteventura

Dit Canarische eiland krijgt ieder jaar weer een grote stroom aan toeristen voor haar kiezen. Het is een vakantie bestemming waar veel mensen heen gaan voor zon, zee en strand. Er zijn een hoop leuke dingen te doen op het eiland. Zo kun je er op uitgaan om de omgeving te verkennen, je kunt een kijkje nemen mij de markten in de dorpen en je kunt prima snorkelen rond het strand. Het is dus echt een tropisch paradijs, met 29 graden per dag de perfecte vakantie bestemming.

Lesbos

Lesbos is een relatief groot eiland in de buurt van Griekenland. Je vindt hier veel toeristen, deze verblijven bijna allemaal in de grote resorts aan de kust. In Lesbos kun je heerlijk tot rust komen, er is een hoop natuur op het eiland te vinden wat zorgt voor een prachtig uitzicht. Aan het strand staan veel tentjes waar je een hapje kunt eten of iets kunt drinken. Je moet zeker een keer Ouzo proberen, dit is de bekende Griekse drank. In Juli is het heerlijk warm, ongeveer 28 graden per dag.

Miami

Deze stad aan de westkust van de Verenigde Staten is zeker een stad die je eens bezocht moet hebben. De eerste reden is dat het een iconische film stad is, enkele van de meest bekende klassiekers zijn in deze stad opgenomen. Daarnaast kun je perfect winkelen in het centrum. Kortom er is genoeg te doen, leer de Amerikaanse cultuur dus kennen en ga tijdens de vakantie naar Miami. Wist je dat het in juli wel 32 graden kan worden? Perfect zomerweer dus!

Albufeira

Albufeira ligt niet zo heel ver van huis, het is hier ook super lekker weer in juli. Meestal is het hier 28 graden, maar in sommige periodes kan dit nog wel eens een stuk hoger uitvallen. Je kunt in Albufeira perfect uitgaan, het is dan ook niet voor niets echt een stad voor de jongeren onder ons. Ook kun je hier heerlijk zwemmen, lekker eten en genieten van een heerlijke cocktail aan een van de vele strandtentjes.

Kaapverdië

De eilanden bij Kaapverdië zijn ook een perfecte locatie om de maand juli op door te brengen. Het is hier iets minder warm dan in Albufeira, maar 26 graden is nu niet bepaald koud voor deze zomermaand. Deze eilanden hebben prachtige stranden, warm zeewater en veel soorten strandtentjes. Het is echt een plek waar je in de maand juli even tot rust kunt komen, zo kun je er hierna weer vol tegen aan.