Skip to main content

Waar schijnt de zon in Maart

In de maand maart begint het zonnetje toch echt wel een beetje door te komen in ons land. Het is alleen nog niet bepaald lente weer. De zon die zit meestal toch nog verstopt achter de wolken en er valt altijd wel een spatje regen. Dit is natuurlijk niet overal zo, er zijn genoeg plekken waar ze zon wel schijnt in maart. Hieronder dus een rijtje met alle locaties waar het wel lekker warm is in deze maand.

Aruba

Aruba staat bekend als een van de mooiste eilanden op de wereld. Dit heeft te maken met de prachtige natuur, het lekkere eten en de gezellige mensen. Om deze redenen is het dan ook de ideale plek om op vakantie te gaan. Je kunt er toch nog een kleurtje krijgen, in de maand maart is het namelijk 29 graden overdag. Heerlijk weer om met je voetjes in het water te zitten.

Dubai

Dit is toch wel een erg bijzonder land. Dubai heeft veel dingen die je kunt doen. Zo kan je een dagje naar het grootste pretpark in de woestijn gaan, je kunt skiën op een van de pistes in de overdekte skihallen en je kunt een kijkje nemen bij het hoogste gebouw van de wereld. Het is hier in deze maand ongeveer 30 graden, die zonnebril zal je dus wel nodig hebben.

Marsa Alam

Deze badplaats in Egypte krijgt ieder jaar weer veel toeristen op bezoek. Mensen van over heel de wereld komen hier om te badderen en te zonnen. Er zijn dan ook veel resorts aan zee te vinden waar alles voor je wordt gedaan, zo kun je echt even alle stress van je af zetten. Mocht je nu in maart naar Marsa Alam willen gaan dan heb je geluk, het is er dan namelijk gemiddeld 27 graden.

Cancun

Dit is ook al zo’n bekende badplaats, alleen ligt deze stad aan de andere kant van de wereld. Cancun is een van de meest toeristische plaatsen van Mexico, hier zie je dan ook echt mensen van over heel de wereld. In de all inclusive resorts word je tot je wenken bedient, de ideale vakantie bestemming dus. Het is hier in maart meestal 28 graden op het heetst van de dag.

Dominicaanse republiek

Waar schijnt de zon in maart? Nou, in ieder geval in de Dominicaanse republiek! Het is hier in maart soms wel 30 graden, geweldig vakantie weer dus. Dit tropische eiland geeft echt een idyllische sfeer, het is echt een plaatje om te zien. De vele strandtentjes en de gezellige bewoners zorgen voor een vakantie die je niet zo snel zal vergeten. Zeker een aanrader voor mensen die van zon, zee en strand houden!

Curaçao

Dit is een van de mooiere eilanden die je kunt bezoeken waar je als Nederlander helemaal op zijn plek bent. Het is een land met een rijke historie, een historie waarin Nederland een grote rol heeft gespeeld. Je kunt heerlijk op één van de vele stranden tot rust komen! In de maand maart is het meestal 28 graden.