Skip to main content

Warme bestemmingen in maart

De maand maart is een maand met vrij veel regen, dit is een maand waarin de herfst vol aan de gang is. Dat is dan ook gelijk de reden dat zoveel mensen wel eens op vakantie willen gaan, op naar het mooie weer. Het mooie is dan ook dat maart door enkele feestdagen een paar lange weekenden kent, dit is dus de ideale tijd om er eens op uit te gaan. Hier heb je een overzicht van de warme bestemmingen voor in maart.

Aruba

Aruba is echt een paradijsje op aarde. Je vindt hier dan ook echt een prachtige natuur. Ook kun je er heerlijk eten en de mensen zijn stuk voor stuk weer gastvrij. Om deze redenen is het de ideale warme bestemming voor in maart, hier heb je tenminste nog wel genoeg zon. Je kan zo toch nog een kleurtje krijgen, in de maand maart is het meestal al snel 29 graden op een dag. Beter weer is er zowat niet.

Marsa Alam

Deze badplaats ligt in Egypte, dus in het noorden van het Afrikaanse continent. Er zijn elk jaar weer een hoop toeristen die naar Marsa Alam gaan. Mensen van verschillende lanen komen hier om te zonnen en te genieten op het strand.  Er zijn erg veel resorts aan het strand te vinden waar je een all inclusive ervaring kan boeken, hierdoor kun je perfect tot rust komen. Mocht je nu in maart naar Marsa Alam toe willen dan kun je dit gewoon doen, het is er dan namelijk over het algemeen 27 graden.

Cancun 

Cancun, een erg bekende badplaats. Wat maakt deze plaats dan zo bijzonder? Deze stad ligt aan de andere kant van de oceaan! Cancun is een van de meest toeristische plaatsen van het land Mexico, ieder jaar komen erg veel toeristen om te zwemmen en te zonnen. De all inclusive resorts zijn overal wel te vinden. De ideale vakantie bestemming is dan ook echt deze stad in het heerlijke land Mexico.  Het is hier in maart meestal 28 graden, voor het slapen wordt het meestal wel iets frisser.

Dubai

Dit is misschien wel een van de meest aparte steden ter wereld. Dit komt voornamelijk door het feit dat je er zo veel kan doen. Zo kan je een dagje het grootste amusementspark bezoeken midden in de woestijn, of je kan op wintersport in een overdekt winterparadijs, of je kunt een het hoogste gebouw ter wereld beklimmen. Al zou voor dat laatste de lift wel iets sneller gaan. Het is hier in deze maand ongeveer 30 graden, een zonnebril is dus wel handig om mee te nemen

Dominicaanse republiek 

Wat zijn warme bestemmingen in maart? In ieder geval in de Dominicaanse republiek, dit is echt een prachtige locatie. Het is hier in maart 30 graden, beter weer voor aan het strand zal je niet zo snel vinden. Dit tropische eiland heeft alles wat een vakantie eiland nodig heeft, je hoeft je hier dan ook niet te vervelen. De vele strandtentjes en de gezellige bewoners zorgen voor een vakantie die jouw vakantie een toptijd zal maken. Zeker een aanrader voor mensen die aan zee tot rust willen komen!

Curaçao 

Misschien wel een van de mooiste eilanden ter wereld, hier ben je als Nederlander aan het juiste adres.  Het is een land waar je de Nederlandse geschiedenis nog goed terug kan zien, een historie waarin Nederland een groot rolletje heeft gehad. Ga naar een van de prachtige stranden, zo kun je heerlijk gaan zwemmen! In de maand maart is het meestal 28 graden, soms is het in de middag nog warmer dan dat.