Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in El Gouna

Wij hebben de zonnigste trips voor je uitgezocht!

Zonvakantie El Gouna

El Gouna is een van de Afrikaanse badplaatsen die je aan de kust van de Rode Zee kunt vinden. In dit stadje vindt je veel hotels en resorts, hier verblijven alle toeristen. Het is niet zo raar dat hier zoveel toeristen komen, het is er tenslotte echt prachtig. Dit plekje in Egypte is een waar paradijs. In de Rode Zee kun je heerlijk zwemmen, met al het koraal is het misschien wel de mooiste zee van de wereld. Ga dus lekker aan het strand liggen met een drankje in je hand, voetjes in het water en zonnebrilletje op. El Gouna is echt de ideale plek voor de mensen die houden van zon, zee en strand. Het is er al snel 32 graden gemiddeld in de zomer, dat is toch wel een ideaal vakantie temperatuurtje.

De stad zelf is niet ontzettend groot, je kunt hier dan ook niet zeer veel shoppen of winkelen. Je kunt echter wel kiezen om met de bus naar een van de grotere steden te gaan in het land. Hier kun je vaak wel winkelen. Je moet wel even wisselen, daar betalen ze namelijk met de Egyptische pond. Haal die souvenirs dus maar mooi binnen op deze prachtige plek!

Deze badplaats in Egypte heeft alles wat een mens maar nodig heeft om een fantastische vakantie te houden. Je kunt terecht in de vele appartementen, hotels en resorts. Hier hebben ze vrijwel altijd perfecte faciliteiten waar je gebruik van kan maken. Zo zijn er altijd ware zwemparadijzen te vinden bij de hotels, perfect voor een frisse duik. Als je in de maand mei gaat dan moet je wel een zonnebril of een petje meenemen, het kan dan namelijk al snel 34 graden worden.

Ook dit is een stad aan de Rode zee, hij lijkt dan ook wel een beetje op de stad die we al benoemd hebben. Het enige verschil tussen beide plaatsen is dat El Gouna toch nog wel iets luxer is. Je moet dan denken aan de luxere hotels, de chiquere eettentjes en de grotere clubs. Dit is dus voor de mensen die houden van een plekje waar ze helemaal alleen zijn, er zijn veel minder mensen dan in andere Egyptische plaatsen aan de kust. Meestal wordt het in oktober 32 graden, af en toe een frisse duik nemen is dus wel een aanrader.

Uitgelichte activiteiten

Plekken in El Gouna

Bekijken op tripadvisor

Plekken in El Gouna

Bekijken op tripadvisor

Plekken in El Gouna

Bekijken op tripadvisor

Plekken in El Gouna

Bekijken op tripadvisor