Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Hurghada

Wij hebben de zonnigste trips voor je uitgezocht!

Zonvakantie Hurghada

Deze stad is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de toeristen. Het is een badplaats in Egypte, deze plaats in het noorden van Afrika is dan ook de ideale plek om op vakantie te gaan. Je zit hier aan de Rode Zee. Mocht je het nog niet weten, je kunt hier echt heerlijk zwemmen. Ook kun je gaan duiken als je daar zin in hebt, moet je natuurlijk wel even lessen nemen. Er is genoeg te doen in de omgeving, zo kun je altijd eens het stadje zelf bezoeken. Je vindt hier veel cafeetjes en restaurantjes waar je iets kunt gaan eten. Ze betalen hier met de Egyptische pond, houdt hier dus rekening mee.

Je moet natuurlijk wel van een beetje zon houden als je kies voor een zonvakantie in Hurghada. In de zomer is het hier namelijk vrij warm, meestal is het wel 30 graden op een normale dag. Het kan soms nog wel eens warmer zijn, zonnebrand is dus zeker wel een aanrader. Als je dus houdt van luieren en zwemmen dan is dit wel echt de ideale plek om de vakantie door te brengen!

Dit is een bekende badplaats aan de Rode Zee, het is al jaren een van de plekken waar je een groot aantal resorts zal vinden aan de kust. Ieder jaar gaan er weer vele Nederlanders naar deze plaats in het noorden van Afrika om te zonnen, zwemmen en te genieten. De Rode Zee is een zee die bekend staat om de prachtige koraalriffen, je kunt hier dan ook super goed snorkelen. In de maand oktober is het overdag 30 graden, prima weer dus om een frisse duik te nemen!

Deze badplaats in Egypte is een plek waar veel mensen samen komen. Zo vind je hier veel resorts en hotels langs de kust, hier heb je alle faciliteiten tot je beschikking die er voor zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie zal hebben. De Rode Zee is toch wel een van de meest mooie zeeën die je ooit zal zien, je kunt hier perfect snorkelen en duiken. Ga er op uit en neem een kijkje bij de vele koraalriffen, het is een van de enige plekken waar je nog echt uitgestreken riffen hebt.

Uitgelichte activiteiten

Plekken in Hurghada

Bekijken op tripadvisor

Plekken in Hurghada

Bekijken op tripadvisor

Plekken in Hurghada

Bekijken op tripadvisor

Plekken in Hurghada

Bekijken op tripadvisor