Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Marsa Alam

Wij hebben de zonnigste trips voor je uitgezocht!

Zonvakantie Marsa Alam

Marsa Alam staat bekend als een populaire badplaats in Egypte, deze stad in Afrika wordt dan ook weer ieder jaar druk bezocht. Mensen van over heel de wereld komen hier zwemmen, ontspannen en  zonnebaden. Er zijn dan ook veel hotels die aan het strand liggen waar je tot je wenken bediend wordt, hierdoor heb je echt even niets aan je hoofd. Mocht je op vakantie naar Marsa Alam willen gaan dan is het wel zo dat je van de zon moet houden, het is er ongeveer 32 graden op een dag. Een petje en een korte broek moeten dus zeker wel in jouw koffer zitten. Natuurlijk je zwembroek niet vergeten, je kunt namelijk heerlijk zwemmen aan de Rode Zee. Deze zee staat bekend om het mooie koraal, heel bijzonder om eens te zien.

Shoppen kan wel in Marsa Alam, al zijn er niet veel winkelstraten in de stad te vinden. Wel zijn er souvenir winkeltjes en cafeetjes in de stad. Maar ja, je moet hier dan ook echt heen gaan voor de zee en voor de zon. Dat is tenslotte waar een badplaats nu eenmaal bekend voor is. Neem voor je gaat wel geld mee wat je kunt wisselen, hier betaal je als je uit eten gaat of als je iets anders koopt namelijk met Egyptische ponden.

Deze badplaats in het noorden van Afrika, Egypte om precies te zijn, krijgt ieder jaar weer veel toeristen die langskomen om te genieten. Mensen van over heel de wereld komen hier om te badderen en om in de zon te liggen. Er zijn dan ook veel resorts aan zee te vinden waar alles voor je geregeld wordt, hierdoor kun je perfect ontspannen. Mocht je nu in maart naar Marsa Alam toe willen dan is dat zeker een goede keuze, het is er dan namelijk gemiddeld 27 graden.

Uitgelichte activiteiten

Plaatsen in Marsa Alam

Bekijken op tripadvisor

Plaatsen in Marsa Alam

Bekijken op tripadvisor

Plaatsen in Marsa Alam

Bekijken op tripadvisor

Plaatsen in Marsa Alam

Bekijken op tripadvisor