Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Kaapverdië

Zonvakantie Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden? Niet moet, alles mag, een ideaal vakantie oord.

Er zijn niet ontzettend veel steden op het eiland te vinden, wel kan je naar de kleine dorpjes gaan op het eiland. Hier vindt je verschillende kleine cafeetjes, daar kun je wel weer heerlijk eten. Het is er wel een beetje toeristisch, maar dat heb je nu eenmaal op de mooie plekken op de wereld. Pak de zwembroeken en de zonnebrillen maar in, het is op een dag al snel 30 graden. Dit is toch wel een heerlijk vakantie temperatuurtje. Wil jij nu echt de Afrikaanse droom beleven dan is dit zeker een plek die je eens gezien moet hebben.

De eilanden bij Kaapverdië zijn een perfecte keuze om de wintermaand december op door te brengen. Het is dan wel niet zo warm als op Curaçao, maar 25 graden is niet echt voor Nederlandse begrippen. Deze eilanden hebben allemaal witte stranden, heerlijk warm zeewater en veel cafeetjes op het strand. Het is echt een plek waar je in de Kerstvakantie even geheel tot rust kunt komen, zo kun je weer een beetje energie opdoen.

De eilanden bij Kaapverdië zijn als laatste optie ook een ideale plek om de maand juli op door te brengen. Het is minder warm dan de plaats hierboven, maar 26 graden is niet echt fris voor deze zomermaand. Deze eilanden hebben allemaal stuk voor stuk schitterende stranden, helder zeewater en vele cafétjes. Het is dan ook echt een plek waar je in de maand juli even kunt ontspannen, zo zit je hierna weer vol nieuwe energie.

Uitgelichte bestemmingen

Stranden

Pico de Fogo

Santiago

Duiken

Top Kaapverdië specialisten

Suntip

Het grootste aanbod

Als het gaat om een vakantie naar Kaapverdië, zit je bij Suntip sowieso goed!

Ga naar deze aanbieder

Stip Reizen

Heerlijk genieten

Heerlijk genieten via een volledig verzorgde trip naar de Kaapverdische Eilanden. Dat doe je natuurlijk met Stip Reizen.

Ga naar deze aanbieder

Bucketmap

Beleef de mooiste reizen, activiteiten en evenementen voor je bucketlist