Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Sri Lanka

Zonvakantie Sri Lanka

Sri Lanka is al jaren een land waar ontzettend veel toeristen komen in de zomer. Het is dan ook niet zo raar dat het zo bekend is, je kunt hier namelijk prima jouw vakantie doorbrengen. Een van de dingen waar Sri Lanka bekend om staat is het aantal mooie stranden wat je hier kunt vinden. Het strand is hagelwit, overal staan palmbomen en er zijn veel plekken waar je iets kunt gaan eten. Dit in combinatie met het warme weer zorgt er voor dat dit echt een van de beste plekjes is in Azië. Hier kun je heen als je houdt van luieren en ontspannen, dat is namelijk wat hier heel makkelijk is om te doen.

Als je een echte cultuur fan bent dan kan je in Sri Lanka ook genoeg zien. Er zijn veel tempels te vinden waar je een kijkje kan nemen in de prachtige Oosterse wereld. Hier vindt je dan ook nog altijd mensen die aan het bidden zijn, ben dus een beetje stil als je hier op bezoek bent. Je moet ook goed smeren als je hier bent, een temperatuur van 33 graden gemiddeld in de zomer is toch wel aanzienlijk warm voor een vakantie. Je hebt in Sri Lanka echt een geweldige vakantie ervaring, zo kan je even ontspannen om er vervolgens weer helemaal tegenaan te kunnen als de vakantie tot zijn eind gekomen is.

Sri Lanka mag dan aan de andere kant van de wereld liggen, het is wel een land waar de zon wel schijnt in de maand december. Dit land heeft in december een temperatuur van gemiddeld 30 graden, ideaal weer voor een frisse duik. Waar moet je heen voor een zonvakantie in december? Sri Lanka is zeker een optie!

Uitgelichte bestemmingen

Colombo

Minneriya National Park

Sigiriya

Dambulla tempel

Top Sri Lanka specialisten

Riksjatravel

Het grootste aanbod

Riskjatravel staat bekend om haar expertise en reizen naar Sri Lanka.

Ga naar deze aanbieder

333Travel

Scherpste prijzen

Heerlijk genieten in Sri Lanka met een verzorgde reis door 333Travel.

Ga naar deze aanbieder

Asiadirect

De echte specialist

Asiadirect is wat ons betreft dé specialist als het gaat om reizen naar Sri Lanka.

Ga naar deze aanbieder

Bucketmap

Beleef de mooiste reizen, activiteiten en evenementen voor je bucketlist