Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Thailand

Zonvakantie Thailand

Thailand is toch wel een van de mooiste landen van heel Azië. Het is dan ook niet zo raar dat er ieder jaar weer miljoenen mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land. De mooie stranden en de gezellige mensen zorgen er voor dat je echt een ervaring hebt om nooit meer te vergeten. Ook zijn er veel steden te vinden waar je heerlijk kunt slenteren. Zo is Bangkok als hoofdstad toch wel erg bijzonder om te zien, het is hier altijd druk en er is genoeg te doen.

In Thailand kun je veel Boeddhistische tempels vinden, vrijwel altijd zijn deze geopend voor de toeristen. Je moet er alleen wel even aan denken dat je schouders en knieën bedenkt zijn, dit zijn nu eenmaal de regels in de tempels. Ook is het belangrijk dat je voldoende korte broeken meeneemt, in de zomer is het hier echt ontzettend heet. Gelukkig kun je aan zee prima zwemmen, op die manier kan je toch nog een beetje afkoelen op een warme dag. Wil je de Oosterse wereld leren kennen? Dan is Thailand met de rijke cultuur echt de place to be!

Uitgelichte bestemmingen

Khao Sok nationaal park

Bangkok

Erawan watervallen

Phi Phi eilanden

Top Thailand specialisten

Riksjatravel

Stel zelf samen

Bij Riksjatravel bouw je zelf je reis naar Thailand samen. Hierdoor bepaal jij zelf de invulling van je droomvakantie naar Thailand!

Ga naar deze aanbieder

De Jong Intra

Breed aanbod

Rondreizen, stranden, steden of uw reis naar Thailand volledig op maat samengesteld. Uw vakantie naar Thailand boekt u natuurlijk bij de Jong Intra Vakanties.

Ga naar deze aanbieder

333travel

De echte specialist

333travel heeft een uitgebreid en zeer gevarieerd programma-aanbod voor u om Thailand optimaal te beleven.

Ga naar deze aanbieder

Asiadirect

Aziëspecialist nr1

Individuele rondreis, of georganiseerde trip? Bij dé Aziëspecialist ”Asiadirect” is het te vinden.

Ga naar deze aanbieder

Bucketmap

Beleef de mooiste reizen, activiteiten en evenementen voor je bucketlist