Skip to main content

Een heerlijke zonvakantie in Cyprus

Zonvakantie Cyprus

Cyprus is een eiland in Europa, het ligt in de Middellandse zee om precies te zijn. Het is al jaren een plek waar honderden toeristen samen komen om te genieten van de zon en van de zee. Het is echt een tropisch paradijsje, alleen dan ligt het niet zo ver weg als de andere landen. Je bent er zo met het vliegtuig, of je pakt de boot natuurlijk. Een groot voordeel op Cyprus is dat er genoeg te doen is. Zo kan je een boottochtje nemen om alle soorten vissen te zien die voorkomen bij de baai. Als je durft kun je ook leren duiken, zo kan je nog meer van de grote zeeën vissen zien.

Cyprus staat bekend om het lekkere weer, je hoeft je hier dan ook geen zorgen te maken om de regen. Heel de zomer is het eigenlijk ontzettend warm, een temperatuur van 33 graden per dag is niet bepaald verkeerd te noemen. Op het eiland zelf zijn kleine dorpjes te vinden, deze zijn altijd leuk om te bezoeken. Hier heb je wel eens een markt, dansavond of een andere bijeenkomst. Zo kan je ook nog iets van de geschiedenis en van de cultuur leren.

Ook weer zo’n bekend vakantie eiland. In Cyprus is het meestal 30 graden in de middag, zonnebrand is dus geen overbodig luxe. Op Cyprus kun je heerlijk eten en drinken, er zijn dan ook veel soorten cafeetjes en restaurants in de stad te vinden. Ook kun je natuurlijk zonder problemen zwemmen wanneer je wilt, je bent tenslotte omgeven met zee. Het is de ideale locatie voor mensen die er even uit willen in september. Je vindt er dan ook alles wat je nodig hebt voor een zonvakantie. Lekker eten, goed weer, prachtige stranden. Wat kan een mens nog meer willen voor vakantie?

Uitgelichte bestemmingen

Rots van Aphrodite

Cape Greco

Kykkos klooster

Akamas

Top aanbieders vakantie Cyprus

Prijsvrij

Het grootste aanbod

Meer dan 100 heerlijke vakanties om uit te kiezen! Geniet van je vakantie!

Ga naar deze aanbieder

Sunweb

Scherpste prijzen

Sunweb biedt heerlijke reizen naar Cyprus, voor alle prijsklassen (dus ook echte koopjes)

Ga naar deze aanbieder

Suntip

Heerlijk genieten

Heerlijk genieten op Cyprus doe je met Suntip.

Ga naar deze aanbieder

Bucketmap

Beleef de mooiste reizen, activiteiten en evenementen voor je bucketlist