Skip to main content

Op zonvakantie in Mei?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in Mei

De maand mei is een maand waarin het altijd wel lekker weer is. Het zonnetje schijnt, de wolken zijn weg en het is lekker warm. Tenminste dat zou je zeggen, het is echter niet altijd zo dat de maand mei ook echt lente weer is. Er zijn jaren dat het niet echt warm is, in deze periodes verlang je dan ook naar een zonvakantie mei. De vraag die altijd gesteld moet worden is, ‘waar moet ik dan heen gaan voor een zonvakantie in mei’. Wij hebben voor jou hieronder de beste keuzes allemaal op een rijtje gezet, zo hoef je zelf niet meer zo lang te zoeken.

Florida

Dit land is toch wel erg bijzonder om eens te bezoeken. Je zal er ontzettend veel kunnen vinden, het is tenslotte super groot. Er zijn gebieden die je zou moeten bezoeken zijn. Zo moet iedereen in zijn leven Florida eens bezocht hebben. Dit gebied staat toch bekend als een van de paradijsjes van de Verenigde Staten.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Egypte

Egypte is een land waar veel vakantiegangers ieder jaar weer naar toe reizen. Ze betalen hier met de Egyptische pond, gelukkig zijn de prijzen in Egypte nooit zo hoog. Hierdoor kun je dus meer dan genoeg souvenirtjes kopen die je weer terug naar Nederland kan nemen. Er zijn verschillende redenen waarom jij naar Egypte zou moeten gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Indonesië

Indonesië is een van de meest mooie landen die je kunt vinden in Azië. Het is dan ook niet zo raar dat je hier veel toeristen zult vinden. Omdat het vroeger een kolonie van Nederland was is het aantal Nederlandse toeristen hier nog altijd vrij groot. Ook is het zo dat je hier nog aardig wat verwijzingen naar het koloniale verleden kunt ontdekken.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Canarische eilanden

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cyprus

Cyprus is een eiland in Europa, het ligt in de Middellandse zee om precies te zijn. Het is al jaren een plek waar honderden toeristen samen komen om te genieten van de zon en van de zee. Het is echt een tropisch paradijsje, alleen dan ligt het niet zo ver weg als de andere landen. Je bent er zo met het vliegtuig, of je pakt de boot natuurlijk. Een groot voordeel op Cyprus is dat er genoeg te doen is.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Israël

Israël is een land in het Midden Oosten. Het is een land waar je met alle gemak heeft kunt voor een onvergetelijke vakantie. Zo kan je er voor kiezen om naar Tel Aviv te gaan, hier vind je vele hotels langs de kust. In deze reusachtige gebouwen verblijven verreweg de meeste mensen, de kans is dan ook groot dat jij hier zal verblijven. Zo kan je aan zee heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mexico

Mexico is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de toeristen. Dit land in Midden Amerika is dan ook echt een geweldige plek om jouw vakantie te houden. Zo kan je prima gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Mexico stad. Deze stad heeft nog de perfecte Mexicaanse sfeer, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een staat in Midden Amerika, een eiland om precies te zijn. Het eiland staat bekend om de mooie zee. Je moet een beetje denken aan Hawaii, het ligt dan ook niet ver van dat eiland af. Je kunt op de Dominicaanse Republiek goed tot rust komen in een van de vele resorts langs het strand. Hier staat alles tot jouw beschikking om te zorgen dat je een top vakantie zal hebben.

Vergelijk de prijzen van aanbieders