Skip to main content

Warme bestemmingen in september

September is bij ons een maand waarin het geen lekker weer is. De zon die komt maar niet aan de lucht en vaak is het ook nog erg nat. Een vakantie is dus helemaal niet zo gek idee. Je kunt er gewoon een paar daagjes op uit, dan heb je eigenlijk gewoon een zonvakantie in september. We hebben voor jou een paar plaatsen en plekken opgesomd waar je heen zou kunnen gaan, zo hoef je alleen nog maar een locatie te kiezen die je aanspreekt.

Samos

Dit Griekse eiland heeft erg mooie stranden. Het witte strand zorgt voor een prachtig aanzicht, en dat is nog onderschat. Het is er erg gezellig en in september is het ook nog relatief rustig.  Dat in tegenstelling tot het hoogseizoen, dan is het vele malen drukker. Het is hier in de maand september gemiddeld een temperatuur van 29 graden, heerlijk weer om een duik te nemen in de prachtig heldere zee.

Cyprus

Dit is ook een populaire vakantie bestemming. In Cyprus is het meestal 30 graden in de middag, een petje is dus wel nodig. Op Cyprus kan je lekker eten en drinken, er zijn dan ook diverse cafeetjes en restaurants in op het eiland. Ook kun je natuurlijk heerlijk zwemmen als je wil, je zit tenslotte pal aan zee. Het is de perfecte locatie voor mensen die een mini vakantie in september willen. Je vindt er dan ook alles wat vereist is voor een top reis. Heerlijk eten, warm weer, mooie stranden. Wat kan een mens nog meer wensen voor vakantie?

Hurghada

Deze badplaats in Egypte is erg populair, ieder jaar vind je hier veel toeristen. Zo vindt je hier veel resorts en hotels aan het water. De Rode Zee is misschien wel de mooiste zee die je ooit zal tegenkomen, je kunt hier echt ontzettend goed zwemmen en duiken. Ga op reis naar Egypte en neem een kijkje bij deze prachtige zee, het is een van de enige plekken waar je nog echt uitgestreken koraalriffen kan zien.

La Palma

La Palma is een eiland wat niet zo druk bezocht is als de andere eilanden, een pluspunt is dan ook alvast dat het een stuk rustiger is. Het is er ook nog altijd super warm, een graad of 29 is in de maand september geen verbazingwekkend record. Op La Palma zit je op de goede plek als je houdt van zon en zee, je hoeft niet ver te lopen voor je op een van de mooie stranden bent aanbeland. Een goede locatie voor de liefhebbers van de warmte!