Skip to main content

Op zonvakantie in februari?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in Februari

De maand februari is altijd een beetje een rare maand. Het is namelijk nog niet echt lente, de dagen zijn meestal nog een beetje nat en het zonnetje wilt ook niet bepaald doorkomen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen er voor kiezen om in deze maand nog even op vakantie te gaan. Gelukkig zijn er vele plekken op de aarde waar de zon wel weer schijnt, het is niet overal koud en regenachtig. We hebben voor jou hieronder de beste plekken op een rij gezet waar je zeker heen moet voor een zonvakantie in februari, dan kun je ook nog een beetje bruin worden.

Canarische eilanden

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Jamaica

Jamaica is toch wel een van de meest bijzonder landen in Midden Amerika. De meeste mensen kennen het natuurlijk door Bob Marley. Deze muziekartiest heeft het land echt op de kaart gezet. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat je nu veel meer toeristen op het eiland ziet. Wanneer je door de steden op het eiland loopt dan zal je merken dat de Raegge cultuur nog overal te zien is.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mexico

Mexico is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de toeristen. Dit land in Midden Amerika is dan ook echt een geweldige plek om jouw vakantie te houden. Zo kan je prima gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Mexico stad. Deze stad heeft nog de perfecte Mexicaanse sfeer, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als je daar op vakantie bent deze zomer. Cuba is een land met een ontzetten belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Thailand

Thailand is toch wel een van de mooiste landen van heel Azië. Het is dan ook niet zo raar dat er ieder jaar weer miljoenen mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land. De mooie stranden en de gezellige mensen zorgen er voor dat je echt een ervaring hebt om nooit meer te vergeten. Ook zijn er veel steden te vinden waar je heerlijk kunt slenteren.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Tanzania

Tanzania is een van de grotere landen van Afrika, niet zo raar dat je hier veel toeristen ziet. Mensen van over heel de wereld komen naar dit land om de wonderlijke Afrikaanse landschappen te aanschouwen. Je kunt hier prima op safari gaan in een van de vele natuurparken die er te vinden zijn. In deze natuurparken kun je alle wilde dieren nog vinden, kun jij de Big Five allemaal spotten?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

India

India is een land in Azië wat bekend staat om de ietwat aparte cultuur. Nergens anders heb je een dezelfde soort ervaring als de eerste keer in India. Het is er hectisch, maar deze drukte doet niets af aan de schoonheid die het land te bieden heeft. De drukte is aan de ene kant juist wel weer leuk, er is niets leuker dan een middagje naar het verkeer kijken hier.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet. Je kunt naar Dubai gaan als je een vakantie wilt met veel zon en met een hoge mate van ontspanning.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Oman

Oman is een land wat grenst aan de Arabische zee, het ligt dan ook net naast Yemen. Het is net als de andere landen in deze omgeving een prachtige plek om heen te gaan. De redenen hiervoor zijn niet zo lastig om te verzinnen. Zo is het er op de eerste plaats altijd ontzettend lekker weer.

Vergelijk de prijzen van aanbieders