Skip to main content

Op zonvakantie in januari?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in Januari

De meeste mensen zijn in januari alweer hard aan het werk, je hebt de kerstvakantie namelijk weer achter de rug. Maar misschien heb jij dit jaar wel een andere planning, misschien ga jij dit jaar pas later op vakantie. Dat kan natuurlijk. De maand januari is dan ook de uitgelezen maand om toch nog toe te komen aan een zonvakantie. De vraag die dan overblijft is waar moet je dan heen op zonvakantie januari? Dit hebben we helemaal uitgezocht voor jou, hier zijn de landen en steden waar je zonder problemen een geweldige zonvakantie in januari kan houden.

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als zonvakantie januari als je op zoek bent naar een warm land in januari. Cuba is een land met een ontzettend belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een staat in Midden Amerika, een eiland om precies te zijn. Het eiland staat bekend om de mooie zee. Je moet een beetje denken aan Hawaii, het ligt dan ook niet ver van dat eiland af. Je kunt op de Dominicaanse Republiek goed tot rust komen in een van de vele resorts langs het strand. Hier staat alles tot jouw beschikking om te zorgen dat je een top vakantie zal hebben.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Florida

Dit land is toch wel erg bijzonder om eens te bezoeken. Je zal er ontzettend veel kunnen vinden, het is tenslotte super groot. Er zijn gebieden die je zou moeten bezoeken zijn. Zo moet iedereen in zijn leven Florida eens bezocht hebben. Dit gebied staat toch bekend als een van de paradijsjes van de Verenigde Staten.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Thailand

Thailand is toch wel een van de mooiste landen van heel Azië. Het is dan ook niet zo raar dat er ieder jaar weer miljoenen mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land. De mooie stranden en de gezellige mensen zorgen er voor dat je echt een ervaring hebt om nooit meer te vergeten. Ook zijn er veel steden te vinden waar je heerlijk kunt slenteren.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

India

India is een land in Azië wat bekend staat om de ietwat aparte cultuur. Nergens anders heb je een dezelfde soort ervaring als de eerste keer in India. Het is er hectisch, maar deze drukte doet niets af aan de schoonheid die het land te bieden heeft. De drukte is aan de ene kant juist wel weer leuk, er is niets leuker dan een middagje naar het verkeer kijken hier

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mexico

Mexico is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de toeristen. Dit land in Midden Amerika is dan ook echt een geweldige plek om jouw vakantie te houden. Zo kan je prima gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Mexico stad. Deze stad heeft nog de perfecte Mexicaanse sfeer, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Senegal

Senegal is een van de landen in Afrika waar ieder jaar weer een hoop mensen komen om vakantie te  vieren, dit is natuurlijk helemaal super. Het is dan ook echt een land wat je gewoon een keer in je leven gezien moet hebben. Je kunt er nog echt de Afrikaanse cultuur herkennen, erg bijzonder om te zien. Je zit precies aan de kust, hierdoor kunt je heerlijk gaan zwemmen aan het strand.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Tanzania

Tanzania is een van de grotere landen van Afrika, niet zo raar dat je hier veel toeristen ziet. Mensen van over heel de wereld komen naar dit land om de wonderlijke Afrikaanse landschappen te aanschouwen. Je kunt hier prima op safari gaan in een van de vele natuurparken die er te vinden zijn. In deze natuurparken kun je alle wilde dieren nog vinden, kun jij de Big Five allemaal spotten?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Sri Lanka

Sri Lanka is al jaren een land waar ontzettend veel toeristen komen in de zomer. Het is dan ook niet zo raar dat het zo bekend is, je kunt hier namelijk prima jouw vakantie doorbrengen. Een van de dingen waar Sri Lanka bekend om staat is het aantal mooie stranden wat je hier kunt vinden. Het strand is hagelwit, overal staan palmbomen en er zijn veel plekken waar je iets kunt gaan eten.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag.

Vergelijk de prijzen van aanbieders