Skip to main content

Op zonvakantie in juni?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in juni

In juni is het bij ons in Nederland ook wel lekker weer, maar niet iedereen heeft zin om hier in Nederland op de camping te blijven hangen. Mensen willen ook wel eens weg, op naar een ander land. De vraag is alleen, wat wordt bestemming dit jaar? Sterker nog, waar schijnt de zon in juni? Dit hebben we voor jou even allemaal onderzocht, hieronder vind je alle plaatsen, plekken en steden waar er genoeg zon is in de maand juni.

Florida

Dit land is toch wel erg bijzonder om eens te bezoeken. Je zal er ontzettend veel kunnen vinden, het is tenslotte super groot. Er zijn gebieden die je zou moeten bezoeken zijn. Zo moet iedereen in zijn leven Florida eens bezocht hebben. Dit gebied staat toch bekend als een van de paradijsjes van de Verenigde Staten.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als je daar op vakantie bent deze zomer. Cuba is een land met een ontzetten belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan. Ten eerste is de Cubaanse keuken een van de beste keukens ter wereld. Je kunt dan op Cuba eigenlijk ook overal wel iets te eten halen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Tanzania

Tanzania is een van de grotere landen van Afrika, niet zo raar dat je hier veel toeristen ziet. Mensen van over heel de wereld komen naar dit land om de wonderlijke Afrikaanse landschappen te aanschouwen. Je kunt hier prima op safari gaan in een van de vele natuurparken die er te vinden zijn. In deze natuurparken kun je alle wilde dieren nog vinden, kun jij de Big Five allemaal spotten?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Indonesië

Indonesië is een van de meest mooie landen die je kunt vinden in Azië. Het is dan ook niet zo raar dat je hier veel toeristen zult vinden. Omdat het vroeger een kolonie van Nederland was is het aantal Nederlandse toeristen hier nog altijd vrij groot. Ook is het zo dat je hier nog aardig wat verwijzingen naar het koloniale verleden kunt ontdekken.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag. Je hebt veel resorts op het eiland zitten, vrijwel alle resorts zijn hier all inclusive.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cyprus

Cyprus is een eiland in Europa, het ligt in de Middellandse zee om precies te zijn. Het is al jaren een plek waar honderden toeristen samen komen om te genieten van de zon en van de zee. Het is echt een tropisch paradijsje, alleen dan ligt het niet zo ver weg als de andere landen. Je bent er zo met het vliegtuig, of je pakt de boot natuurlijk. Een groot voordeel op Cyprus is dat er genoeg te doen is.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Griekenland

De zomer is weer in volle gang bezig, dit is dan ook het beste moment om even te bekijken waar je heen wilt op vakantie. Een van de landen waar je altijd wel een top vakantie zal hebben is Griekenland. Dit land in het zuiden van Europa krijgt ieder jaar weer veel toeristen over de vloer. Deze hebben allemaal weer zin in een vakantie vol zon, lekker eten en strand. Er zijn dan ook veel kleine eilandjes te vinden in de  Middellandse zee, hier is het altijd wel weer gezellig.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Spanje

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling. Zo kun je hier de oude gebouwen vinden uit de tijd van de middeleeuwen. Ook is de Sagragda familia in Barcelona zeker een aanrader, deze kerk staat bekend als de mooiste kerk ter wereld.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Israël

Israël is een land in het Midden Oosten. Het is een land waar je met alle gemak heeft kunt voor een onvergetelijke vakantie. Zo kan je er voor kiezen om naar Tel Aviv te gaan, hier vind je vele hotels langs de kust. In deze reusachtige gebouwen verblijven verreweg de meeste mensen, de kans is dan ook groot dat jij hier zal verblijven. Zo kan je aan zee heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Turkije

Turkije is een land met een mooie geschiedenis en een prachtig landschap. Je vindt dan ook vele soorten plekken in Turkije waar je zonder problemen een super leuke vakantie kunt hebben. Zo kan je er voor kiezen om naar het binnenland te gaan. Hier krijg je op een goede manier een beeld van het land, zo kan je de mensen een beetje beter leren kennen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders