Skip to main content

Op zonvakantie in oktober?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in oktober

Ieder jaar gaan er weer veel mensen weg in de zomervakantie. Er zijn echter ook nog een hoop mensen die pas later vertrekken naar het buitenland. Meestal heeft dit met het werk te maken. Zo is de maand oktober nog een vrij drukke periode onder de vakantiegangers.  In Nederland is het dan toch niet echt lekker weer, dan kun je dus net zo goed weggaan. Voor een zonvakantie in oktober kun je naar een van de onderstaande plekken gaan.

Top 5 bestemmingen

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Sri Lanka

Sri Lanka is al jaren een land waar ontzettend veel toeristen komen in de zomer. Het is dan ook niet zo raar dat het zo bekend is, je kunt hier namelijk prima jouw vakantie doorbrengen. Een van de dingen waar Sri Lanka bekend om staat is het aantal mooie stranden wat je hier kunt vinden. Het strand is hagelwit, overal staan palmbomen en er zijn veel plekken waar je iets kunt gaan eten. Dit in combinatie met het warme weer zorgt er voor dat dit echt een van de beste plekjes is in Azië.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Argentinië

Argentinië is de laatste jaren toch wel een bekende vakantiebestemming geworden onder de Nederlandse toeristen. Dit land in Zuid Amerika is dan ook echt een geweldige plek om de vakantie op door te brengen. Zo is het altijd leuk om te gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Buenos Aires. Deze stad bevat de meest traditionele Argentijnse sfeer die je je maar voor kunt stellen, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Oman

Oman is een land wat grenst aan de Arabische zee, het ligt dan ook net naast Yemen. Het is net als de andere landen in deze omgeving een prachtige plek om heen te gaan. De redenen hiervoor zijn niet zo lastig om te verzinnen. Zo is het er op de eerste plaats altijd ontzettend lekker weer. In de zomer is het al ongeveer 35 graden per dag, in enkele periodes nog wel eens warmer!

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Senegal

Senegal is een van de landen in Afrika waar ieder jaar weer een hoop mensen komen om vakantie te  vieren, dit is natuurlijk helemaal super. Het is dan ook echt een land wat je gewoon een keer in je leven gezien moet hebben. Je kunt er nog echt de Afrikaanse cultuur herkennen, erg bijzonder om te zien. Je zit precies aan de kust, hierdoor kunt je heerlijk gaan zwemmen aan het strand. Dit is dan ook de plek waar je de meeste resorts zal vinden in het land, hier zitten dan eigenlijk ook alle toeristen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Egypte

Egypte is een land waar veel vakantiegangers ieder jaar weer naar toe reizen. Ze betalen hier met de Egyptische pond, gelukkig zijn de prijzen in Egypte nooit zo hoog. Hierdoor kun je dus meer dan genoeg souvenirtjes kopen die je weer terug naar Nederland kan nemen. Er zijn verschillende redenen waarom jij naar Egypte zou moeten gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag. Je hebt veel resorts op het eiland zitten, vrijwel alle resorts zijn hier all inclusive.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Canarische eilanden

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Israël

Israël is een land in het Midden Oosten. Het is een land waar je met alle gemak heeft kunt voor een onvergetelijke vakantie. Zo kan je er voor kiezen om naar Tel Aviv te gaan, hier vind je vele hotels langs de kust. In deze reusachtige gebouwen verblijven verreweg de meeste mensen, de kans is dan ook groot dat jij hier zal verblijven. Zo kan je aan zee heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders