Skip to main content

Op zonvakantie in november?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in november

In de maand november zitten een hoop mensen thuis. De zomervakantie is namelijk al achter de rug en de meeste mensen zijn alweer aan het werk. Echter is het ook goed mogelijk dat jij behoort tot te groep die pas later op vakantie gaat. Zo zijn er een hoop mensen die pas in november een zonvakantie houden. Dit kan naar vele soorten plekken, het feit dat het in Nederland niet zo lekker weer is betekent niet dat het overal slecht is. Hieronder zijn de plekken waar je zonder problemen een zonvakantie in november kan houden.

Florida

De kans is groot dat je deze vakantie wel naar een ander land zal afreizen, dat is natuurlijk de periode om de wereld de verkennen. Het is alleen altijd een lastige keuze om te bepalen weer je heen gaat.
Je zou dit jaar de keuze kunnen maken om voor de Verenigde Staten te kiezen. Dit land is toch wel erg bijzonder om eens te bezoeken. Je zal er ontzettend veel kunnen vinden, het is tenslotte super groot. Er zijn veel steden die je zou moeten bezoeken zijn.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als je daar op vakantie bent deze zomer. Cuba is een land met een ontzetten belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan. Ten eerste is de Cubaanse keuken een van de beste keukens ter wereld. Je kunt dan op Cuba eigenlijk ook overal wel iets te eten halen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Senegal

Senegal is een van de landen in Afrika waar ieder jaar weer een hoop mensen komen om vakantie te  vieren, dit is natuurlijk helemaal super. Het is dan ook echt een land wat je gewoon een keer in je leven gezien moet hebben. Je kunt er nog echt de Afrikaanse cultuur herkennen, erg bijzonder om te zien. Je zit precies aan de kust, hierdoor kunt je heerlijk gaan zwemmen aan het strand.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een staat in Midden Amerika, een eiland om precies te zijn. Het eiland staat bekend om de mooie zee. Je moet een beetje denken aan Hawaii, het ligt dan ook niet ver van dat eiland af. Je kunt op de Dominicaanse Republiek goed tot rust komen in een van de vele resorts langs het strand. Hier staat alles tot jouw beschikking om te zorgen dat je een top vakantie zal hebben.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Egypte

Egypte is een land waar veel vakantiegangers ieder jaar weer naar toe reizen. Ze betalen hier met de Egyptische pond, gelukkig zijn de prijzen in Egypte nooit zo hoog. Hierdoor kun je dus meer dan genoeg souvenirtjes kopen die je weer terug naar Nederland kan nemen. Er zijn verschillende redenen waarom jij naar Egypte zou moeten gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag. Je hebt veel resorts op het eiland zitten, vrijwel alle resorts zijn hier all inclusive.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Israël

Israël is een land in het Midden Oosten. Het is een land waar je met alle gemak heeft kunt voor een onvergetelijke vakantie. Zo kan je er voor kiezen om naar Tel Aviv te gaan, hier vind je vele hotels langs de kust. In deze reusachtige gebouwen verblijven verreweg de meeste mensen, de kans is dan ook groot dat jij hier zal verblijven. Zo kan je aan zee heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Oman

Oman is een land wat grenst aan de Arabische zee, het ligt dan ook net naast Yemen. Het is net als de andere landen in deze omgeving een prachtige plek om heen te gaan. De redenen hiervoor zijn niet zo lastig om te verzinnen. Zo is het er op de eerste plaats altijd ontzettend lekker weer. In de zomer is het al ongeveer 35 graden per dag, in enkele periodes nog wel eens warmer!

Vergelijk de prijzen van aanbieders