Skip to main content

Op zonvakantie in december?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in december

In de maand december is het in Nederland niet echt warm te noemen. De sneeuw ligt meestal nog op de straten en daken en de meeste mensen gaan met dit koude weer niet echt vaak naar buiten toe. Maar het is natuurlijk niet overal op de wereld slecht weer in deze maand. In dit artikel hebben we voor jou de beste plekken op een rijtje gezet waar je heen kunt in december, dit zijn plekken waar een zonvakantie in december echt een prima optie is.

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als je daar op vakantie bent deze zomer. Cuba is een land met een ontzetten belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan. Ten eerste is de Cubaanse keuken een van de beste keukens ter wereld. Je kunt dan op Cuba eigenlijk ook overal wel iets te eten halen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Thailand

Thailand is toch wel een van de mooiste landen van heel Azië. Het is dan ook niet zo raar dat er ieder jaar weer miljoenen mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land. De mooie stranden en de gezellige mensen zorgen er voor dat je echt een ervaring hebt om nooit meer te vergeten. Ook zijn er veel steden te vinden waar je heerlijk kunt slenteren.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een staat in Midden Amerika, een eiland om precies te zijn. Het eiland staat bekend om de mooie zee. Je moet een beetje denken aan Hawaii, het ligt dan ook niet ver van dat eiland af. Je kunt op de Dominicaanse Republiek goed tot rust komen in een van de vele resorts langs het strand. Hier staat alles tot jouw beschikking om te zorgen dat je een top vakantie zal hebben.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Argentinië

Argentinië is de laatste jaren toch wel een bekende vakantiebestemming geworden onder de Nederlandse toeristen. Dit land in Zuid Amerika is dan ook echt een geweldige plek om de vakantie op door te brengen. Zo is het altijd leuk om te gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Buenos Aires. Deze stad bevat de meest traditionele Argentijnse sfeer die je je maar voor kunt stellen, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Gambia

Als je Gambia noemt dan denken sommige mensen nog altijd dat het een of ander vaag Afrikaans land is. Niets is minder waar, Gambia is namelijk al een tijdje een ontzettend populaire vakantie bestemming onder de Nederlands. Wij hebben wel een klein idee waar dit vandaan kan komen. Het is er ten eerste ontzettend lekker weer. Heel de dag is er zon en regen kom je eigenlijk nooit tegen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Kaapverdië

Dit eiland in de Atlantische oceaan is een waar paradijsje. Het Afrikaanse eiland is nog altijd een bekende plek onder de toeristen. Dit komt door het feit dat je echt een tropisch gevoel krijgt als je hier beland bent. Je hebt overal palmbomen, de stranden zijn hagelwit en de zee is relatief warm. Deze onderdelen zorgen er voor dat je heel de dag een beetje aan het strand kunt gaan liggen, dat is toch de ideale manier om een beetje ontspanning te vinden?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mexico

Mexico is de laatste jaren steeds bekender geworden onder de toeristen. Dit land in Midden Amerika is dan ook echt een geweldige plek om jouw vakantie te houden. Zo kan je prima gaan winkelen in grote steden die je hier vindt zoals Mexico stad. Deze stad heeft nog de perfecte Mexicaanse sfeer, dit zorgt er ook weer voor dat je overal wel een lekker hapje kunt gaan halen bij de vele cafeetjes en restaurantjes.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Oman

Oman is een land wat grenst aan de Arabische zee, het ligt dan ook net naast Yemen. Het is net als de andere landen in deze omgeving een prachtige plek om heen te gaan. De redenen hiervoor zijn niet zo lastig om te verzinnen. Zo is het er op de eerste plaats altijd ontzettend lekker weer. In de zomer is het al ongeveer 35 graden per dag, in enkele periodes nog wel eens warmer!

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Senegal

Senegal is een van de landen in Afrika waar ieder jaar weer een hoop mensen komen om vakantie te  vieren, dit is natuurlijk helemaal super. Het is dan ook echt een land wat je gewoon een keer in je leven gezien moet hebben. Je kunt er nog echt de Afrikaanse cultuur herkennen, erg bijzonder om te zien. Je zit precies aan de kust, hierdoor kunt je heerlijk gaan zwemmen aan het strand.

Vergelijk de prijzen van aanbieders