Skip to main content

Op zonvakantie in september?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in september

September is bij ons een maand waarin de zon meestal achter de wolken verstopt zit, het is een maand waarin de meeste mensen verlangen naar een vakantie. Maar wat nu als je er gewoon voor kiest om een paar dagen weg te gaan? Je kunt er gewoon een lang weekend van maken, dan heb je als het ware een mini zonvakantie in september. We hebben voor jou de plekken uitgezocht waar je dit het beste kan doen, dan hoef je zelf niet meer zoveel moeite te doen om het te zoeken.

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Tanzania

Tanzania is een van de grotere landen van Afrika, niet zo raar dat je hier veel toeristen ziet. Mensen van over heel de wereld komen naar dit land om de wonderlijke Afrikaanse landschappen te aanschouwen. Je kunt hier prima op safari gaan in een van de vele natuurparken die er te vinden zijn. In deze natuurparken kun je alle wilde dieren nog vinden, kun jij de Big Five allemaal spotten?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Indonesië

Indonesië is een van de meest mooie landen die je kunt vinden in Azië. Het is dan ook niet zo raar dat je hier veel toeristen zult vinden. Omdat het vroeger een kolonie van Nederland was is het aantal Nederlandse toeristen hier nog altijd vrij groot. Ook is het zo dat je hier nog aardig wat verwijzingen naar het koloniale verleden kunt ontdekken.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag. Je hebt veel resorts op het eiland zitten, vrijwel alle resorts zijn hier all inclusive.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Canarische eilanden

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cyprus

Cyprus is een eiland in Europa, het ligt in de Middellandse zee om precies te zijn. Het is al jaren een plek waar honderden toeristen samen komen om te genieten van de zon en van de zee. Het is echt een tropisch paradijsje, alleen dan ligt het niet zo ver weg als de andere landen. Je bent er zo met het vliegtuig, of je pakt de boot natuurlijk. Een groot voordeel op Cyprus is dat er genoeg te doen is.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Frankrijk

Frankrijk is een van de landen in Europa waar je gewoon ooit geweest moet zijn. Er zijn veel steden die je kunt bezoeken, iedere stad heeft zo weer zijn eigen bijzondere uitstraling. Ga bijvoorbeeld naar Parijs, de stad van de liefde. Loop rond bij de Eiffeltoren en bezoek alle leuke straatjes in deze stad. Of kies er voor om naar het zuiden te gaan, hier is het eigenlijk altijd wel weer lekker weer.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Griekenland

De zomer is weer in volle gang bezig, dit is dan ook het beste moment om even te bekijken waar je heen wilt op vakantie. Een van de landen waar je altijd wel een top vakantie zal hebben is Griekenland. Dit land in het zuiden van Europa krijgt ieder jaar weer veel toeristen over de vloer. Deze hebben allemaal weer zin in een vakantie vol zon, lekker eten en strand. Er zijn dan ook veel kleine eilandjes te vinden in de  Middellandse zee, hier is het altijd wel weer gezellig.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Spanje

Spanje is niet voor niets een van de meest bezochte landen in de zomer. Je kunt namelijk ontzettend veel doen in Spanje. Ga bijvoorbeeld naar Madrid of Barcelona, echt een paar van de mooiste steden van Europa. Deze steden hebben nog echt een Spaanse uitstraling. Zo kun je hier de oude gebouwen vinden uit de tijd van de middeleeuwen. Ook is de Sagragda familia in Barcelona zeker een aanrader, deze kerk staat bekend als de mooiste kerk ter wereld.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Israël

Israël is een land in het Midden Oosten. Het is een land waar je met alle gemak heeft kunt voor een onvergetelijke vakantie. Zo kan je er voor kiezen om naar Tel Aviv te gaan, hier vind je vele hotels langs de kust. In deze reusachtige gebouwen verblijven verreweg de meeste mensen, de kans is dan ook groot dat jij hier zal verblijven. Zo kan je aan zee heerlijk tot rust komen onder het genot van een drankje.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Italië

Waarschijnlijk zit je binnenkort thuis, de vakantie zit er namelijk weer aan te komen. Dit houdt in dat je ook op zoek zal moeten gaan naar een goede vakantie bestemming om een beetje te ontspannen. Nu zijn er veel mooie landen in Europa te vinden, maar Italië is toch wel echt een van de meest mooie landen waar je voor kunt kiezen. Dit land heeft alle onderdelen die er voor zorgen dat jij een topvakantie zal hebben. Zo is het hier eigenlijk altijd wel lekker weer, je hebt natuurlijk niet zo veel zin in regen op je vakantie bestemming.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Turkije

Turkije is een land met een mooie geschiedenis en een prachtig landschap. Je vindt dan ook vele soorten plekken in Turkije waar je zonder problemen een super leuke vakantie kunt hebben. Zo kan je er voor kiezen om naar het binnenland te gaan. Hier krijg je op een goede manier een beeld van het land, zo kan je de mensen een beetje beter leren kennen.

Vergelijk de prijzen van aanbieders