Skip to main content

Op zonvakantie in maart?

Wij hebben de zonnigste bestemmingen voor je opgezocht!

Bekijk alle zonbestemmingen in maart?

De maand februari is altijd een beetje een rare maand. Het is namelijk nog niet echt lente, de dagen zijn meestal nog een beetje nat en het zonnetje wilt ook niet bepaald doorkomen. Dit is dan ook de reden dat veel mensen er voor kiezen om in deze maand nog even op vakantie te gaan. Gelukkig zijn er vele plekken op de aarde waar de zon wel weer schijnt, het is niet overal koud en regenachtig. We hebben voor jou hieronder de beste plekken op een rij gezet waar je zeker heen moet voor een zonvakantie in februari, dan kun je ook nog een beetje bruin worden.

Jamaica

Jamaica is toch wel een van de meest bijzonder landen in Midden Amerika. De meeste mensen kennen het natuurlijk door Bob Marley. Deze muziekartiest heeft het land echt op de kaart gezet. Dit heeft er dan ook voor gezorgd dat je nu veel meer toeristen op het eiland ziet. Wanneer je door de steden op het eiland loopt dan zal je merken dat de Raegge cultuur nog overal te zien is.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Cuba

Cuba is een van de landen in Midden Amerika die je zeker moet bezoeken als je daar op vakantie bent deze zomer. Cuba is een land met een ontzetten belangrijke geschiedenis, de gebeurtenissen van de koude oorlog zal niemand ontgaan zijn. Gelukkig is dit nu allemaal achter ons. Nu is Cuba echt een mooi land om op vakantie te gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Thailand

Thailand is toch wel een van de mooiste landen van heel Azië. Het is dan ook niet zo raar dat er ieder jaar weer miljoenen mensen op vakantie gaan naar dit prachtige land. De mooie stranden en de gezellige mensen zorgen er voor dat je echt een ervaring hebt om nooit meer te vergeten. Ook zijn er veel steden te vinden waar je heerlijk kunt slenteren.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Verenigde Arabische Emiraten

De verenigde Arabische Emirateneten is een stuk in het midden oosten. Dit gebied bestaat uit verschillende landen. Echter zijn lang niet alle landen even bekend, de bekendste van de landen uit de Emiraten is Dubai. Dubai is al jaren een bekende plaats onder de toeristen, al is het de laatste tijd pas echt op de kaart gezet.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Dominicaanse Republiek

De Dominicaanse Republiek is een staat in Midden Amerika, een eiland om precies te zijn. Het eiland staat bekend om de mooie zee. Je moet een beetje denken aan Hawaii, het ligt dan ook niet ver van dat eiland af. Je kunt op de Dominicaanse Republiek goed tot rust komen in een van de vele resorts langs het strand. Hier staat alles tot jouw beschikking om te zorgen dat je een top vakantie zal hebben.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Egypte

Egypte is een land waar veel vakantiegangers ieder jaar weer naar toe reizen. Ze betalen hier met de Egyptische pond, gelukkig zijn de prijzen in Egypte nooit zo hoog. Hierdoor kun je dus meer dan genoeg souvenirtjes kopen die je weer terug naar Nederland kan nemen. Er zijn verschillende redenen waarom jij naar Egypte zou moeten gaan.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Tanzania

Tanzania is een van de grotere landen van Afrika, niet zo raar dat je hier veel toeristen ziet. Mensen van over heel de wereld komen naar dit land om de wonderlijke Afrikaanse landschappen te aanschouwen. Je kunt hier prima op safari gaan in een van de vele natuurparken die er te vinden zijn. In deze natuurparken kun je alle wilde dieren nog vinden, kun jij de Big Five allemaal spotten?

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Sri Lanka

Sri Lanka is al jaren een land waar ontzettend veel toeristen komen in de zomer. Het is dan ook niet zo raar dat het zo bekend is, je kunt hier namelijk prima jouw vakantie doorbrengen. Een van de dingen waar Sri Lanka bekend om staat is het aantal mooie stranden wat je hier kunt vinden. Het strand is hagelwit, overal staan palmbomen en er zijn veel plekken waar je iets kunt gaan eten.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Indonesië

Indonesië is een van de meest mooie landen die je kunt vinden in Azië. Het is dan ook niet zo raar dat je hier veel toeristen zult vinden. Omdat het vroeger een kolonie van Nederland was is het aantal Nederlandse toeristen hier nog altijd vrij groot. Ook is het zo dat je hier nog aardig wat verwijzingen naar het koloniale verleden kunt ontdekken.

Vergelijk de prijzen van aanbieders

Mauritius

Mauritius is een eiland in de buurt van Madagaskar, in de Indische oceaan. Je hoeft maar een blik op een foto te werpen om te zien waarom je hier nu heen zou moeten gaan. Het is gewoon een waar tropisch vakantie oord. De stranden zijn zo wit dat het je ogen verblind, figuurlijk uiteraard. Als is een zonnebril geen overbodige luxe, het is op een dag al snel 30 graden in de middag.

Vergelijk de prijzen van aanbieders