Skip to main content

Waar is het warm in april?

Phoe, hou jij ook zo van vakantie? Vakantie is iets waar de meeste Nederlanders ieder jaar weer naar uit kijken. Het is dan ook de enige mogelijkheid om je even te ontdoen van alle stress van het dagelijks leven, we leven nu eenmaal in een vrij hectische wereld waarin er een hoop verwacht wordt van ons. Goed, je kunt dus kiezen voor een vakantie, waar moet je dan alleen heen gaan? De maand april is de ideale periode om weg te gaan, hieronder vind je dan ook de plekken waar het in de mand april heerlijk warm is.

Jamaica

Jamaica is een land waar wat aardig wat mensen wel kennen, vaak zijn ze er alleen nog nooit op reis geweest. Dat is ontzettend jammer, het is namelijk echt een van de meest prachtige landen die je maar kunt bezoeken op de wereld. In Jamaica is de reggae cultuur van Bob Marley goed terug te zien in het dagelijks leven. Het is een eiland waar zwemmen super goed kan, overal zijn dan ook mooie stranden te vinden waar meestal wel een plekje te vinden is. Als je gaat in de maand april dan heb je geluk, het is dan over het algemeen 29 graden. Geweldig weer voor een vakantie!

Rhodos

Kos is een Grieks eiland waar steeds meer mensen wel eens van gehoord hebben. Mensen zijn in gaan zien dat het Griekse landschap iets speciaals is. Dit komt voornamelijk door het feit dat je hier heerlijk kan zwemmen en luieren. Dan rest ons nog de temperatuur en de zon, meestal is het 25 graden in de middag. Beter vakantie weer is er niet.  Ga maar lekker achterover zitten in het zonnetje, bestel een ouzo en geniet van het prachtige weer.

Aruba

Dit eiland is een eiland waar elke Nederland wel eens van gehoord heeft. Dat is dan ook niet zo raar, je vindt hier namelijk alles wat als vereiste geld voor een geslaagde vakantie. Zo zijn er vele resorts langs te kust, hier zitten altijd weer de meest mooie zwembaden waar een frisse duik zo gemaakt is. Of je kiest natuurlijk voor een paar baantjes trekken in de zee, dit is nog natuurlijk nog beter. Het eten is er ontzettend lekker, de drank is niet duur en het is in april 30 graden. Precies, alles wat je nodig hebt voor een vakantie is op Aruba te vinden.

Gambia

Afrika is nog altijd een land waar veel mensen een beetje raar naar opkijken, maar wist je dat hier enkele van de beste vakantie plekken zitten? Gambia is een land waar over de jaren heen steeds meer mensen heen zijn gegaan.  Er zijn veel hotels langs de kust, deze zitten altijd vol met verschillende soorten toeristen. Het Afrikaans landschap is echt iets wat je eens in je leven gezien moet hebben. In april is het hier wel een beetje warm aangezien het overdag een graad of 33 is. Leuk voor de mensen van wie het nooit warm genoeg kan zijn.