Skip to main content

Waar is het warm in februari?

Je kent het wel, je zit thuis en je zit te wachten op die vakantie. Waarom ga je er niet gewoon eens een paar dagen uit? Dan kun je gelijk een beetje nieuwe energie opdoen. Een maand waarin steeds meer mensen er voor kiezen om op reis te gaan is februari. Je zit dan net midden tussen alle grote vakanties in, niet echt handig dus. We hebben voor jou de beste plekken op een rij gezet waar jij heen kan gaan in februari. Dit zijn de plekken waar het wel warm is in februari.

Rhodos

Dit Griekse heeft iets minder naamsbekendheid dan andere eilanden in de buurt zoals Kreta of Kos. Dat is dan gelijk het pluspunt, op Rhodos is het nog vrij rustig in februari. Je kunt hier prima zwemmen door een bezoekje aan een van de vele kleine strandjes. Elk strandje heeft zo zijn eigen mooie charme, de een heeft een wit strand en de ander heeft glashelder water. Er is dus genoeg wat je kunt doen op deze vakantie bestemming. In februari is het al meestal een graad of 30, ideaal vakantie weer.

Aruba

Dit land is altijd weer een bekende vakantie bestemming onder de Nederlanders, het behoort dan ook tot het Koninkrijk der Nederlanden. Je ziet hier veel mensen in de resorts en bij de hotels. Je kunt op Aruba echt geweldig zwemmen, de stranden zijn allemaal mooi en het water is best wel warm vergeleken met andere zeeën. Daarnaast zijn er ontzettend veel tentjes te vinden langs de zee, hier kun je vaak lekkere drankjes drinken. In februari is het al snel 30 graden, geweldig weer voor een zonvakantie.

Madeira

Officieel maakt het deel uit van Portugal, echter is het een eiland wat niet zo dicht aan de kust ligt. Het is een eiland waar je heen kunt gaan om de mooie natuur te aanschouwen, zo vind je hier vele groene gebieden en de duinen zijn echt schitterend om in te lopen. Het is er wel iets frisser omdat er de zeewind op komt zetten, maar als je in de zon zit dan is die 18 graden heerlijk warm op je blote huid. Een aanrader voor de mensen die de cultuur van Portugal willen zien

Dominicaanse Republiek

Ook weer een prachtig eiland midden op zee. Ook hier zijn er ieder jaar weer duizenden vakantiegangers die hier tot rust komen. De Dominicaanse Republiek staat bekend om haar gezellige bewoners, de goedkope drank en het lekkere eten. Je zit hier echt op het juiste adres voor een vakantie vol genieten en ontspanning. Daarom is het de beste vakantie bestemming. Je kan ook naar een van de vele steden toe mocht je dit leuk vinden, vaak is er markt in het weekend Op die manier kun je in aanraking komen met al het lekkere eten wat je daar kan krijgen.