Skip to main content

Waar is het warm in maart

Maart is altijd een maand waarin het nooit echt heel warm is, maar echt koud kun je het nu ook weer niet noemen. Het is een echte ‘net niet’ maand, vandaar dat steeds meer mensen het lekker vinden om er dan ook even op uit te gaan. Zo zijn er namelijk een hoop plekken te noemen waar het wel lekker warm is in deze periode van het jaar. We begrijpen dat je je afvraagt welke plekken dit zijn, we hebben voor jou dus alle mogelijke plekken op een rijtje gezet. Op deze plekken is de zon nog wél aanwezig.

Gran Canaria

Dit is ook al een van de mooiste eilanden in de Atlantische oceaan. Op Gran canaria kun je veel resorts vinden langs de kust, hier zit het altijd weer vol van toeristen over heel de wereld. Maar het is ook een leuke optie om een huisje te boeken, zo heb je net even iets meer vrijheid en gemak voor op je vakantie. Het is in maart 29 graden, de ideale vakantietemperatuur. Zo hoef je in ieder geval niet in de schaduw te blijven, je kunt gewoon heel de dag in het water blijven zwemmen. Of je kunt op het strand liggen natuurlijk, zo kun je ook nog een beetje zonnen.

Malaga

Deze optie is geen eiland of land, maar het is wel een plaats waar de zon schijnt in maart. Malaga is één van de grootste steden in Spanje, de op vijf na grootste zelfs. In het centrum van de stad is er een grote verscheidenheid aan activiteiten. Zo kun je hier perfect shoppen in de vele straten die boordevol winkels en warenhuizen zitten, je kunt prima eten in de kleine eetcafétjes en er zijn genoeg terrasjes waar je een altijd wel weer een lekker drankje kan bestellen.  Meestal is het hier toch wel snel 28 graden, beter vakantie weer is er zowat niet.

Cancun

Cancun is een bekende plaats in Mexico, in deze stad zie je echt het toerisme terug. Zo vind je hier veel resorts en hotels, het is echt een bekendere badplaats onder de mensen daar. Ieder jaar komen er vele toeristen naar dit oord om even alle stres van de schouders af te laten schuiven. Je kunt dit het beste doen in de maand maart, dan is het namelijk 29 graden. Mensen zullen op het werk verbaasd staan van je bruine kleurtje.  Je ziet niet vaak dat iemand in die periode zoveel zon ziet!

Malediven

De Malediven is een plek in de Atlantische oceaan, het ziet er echt prachtig uit, de eilanden en de palmbomen zorgen echt een tropisch paradijsje. Mocht je niet weten wat de bedoelen, we hebben het hier over hagelwitte stranden, helder water en veel zee rotsen. Alles dus wat je altijd in de films ziet als ze het hebben over een pirateneiland. In de maand maart is het hier al snel 28 graden, een perfecte temperatuur voor een ontspannen vakantie. Je kunt hier op het strand helemaal zen worden. Bestel een heerlijk cocktail en ga lekker achterover zitten op de ligbedjes, alles kun je even van je afzetten op dit kleine paradijsje!