Skip to main content

Warme bestemmingen in februari

De maand februari, een maand waarin de meeste mensen snakken naar vakantie. Dit heeft voornamelijk met het feit te maken dat je precies tussen de werkweken door in zit. Misschien ga je wel eens vaker een paar dagen weg, je moet dan alleen wel weten wat de warme bestemmingen in februari zijn. We willen het voor jou iets makkelijker maken, we hebben dus een paar opties bij elkaar verzameld. Lees dus snel verder voor de warme bestemmingen in deze maand!

Hurghada

Deze stad aan de Rode Zee is al jaren een erg populaire plek voor de Europese vakantiegangers. Elk jaar zijn er veel mensen in deze badplaats aan de kust van Egypte om te dobberen op zee, te ontspannen en te genieten. De Rode Zee heeft mooie moraalriffen, vandaar dat je hier veel mensen ziet snorkelen en duiken. Wat ook leuk is, in deze maand is het hier gemiddeld 29 graden. Dat is perfect weer om op het strand te liggen.

Albufeira

Deze stad ligt niet zo ver weg. Je kunt hier heen voor het mooie weer, over het algemeen is het hier 20 graden. Als de wind niet zo hard waait loopt dit nog verder op. Je kunt in Albufeira erg goed terecht voor de vele clubs, vandaar dat je er veel jongeren ziet. Ook is het hier natuurlijk geweldig voor de mensen die van het strand houden. Hier kun je heerlijk eten en genieten van een cocktail, zo zijn er veel tentjes aan het water te vinden.

Cancun

Dit is voor ons een beetje een onbekende stad, maar veel mensen kennen deze Mexicaanse badplaats al. Er zijn een hoop hotels en resorts waar je kan verblijven. Ieder jaar zijn hier veel mensen, de meeste komen er voor de zon en het strand. Je kunt dit het beste doen in de maand februari. Een temperatuur van 29 graden, niet verkeerd toch. Ga dus lekker op het strand liggen, een beetje zonnen is altijd wel lekker.  Zo hoef je niet meer onder de zonnebank.

Aruba

Alweer een prachtig warme bestemming in februari.  Alle onderdelen voor een geslaagde vakantie zijn aanwezig. Zo is hier heerlijk eten, je kunt overal zwemmen en je kunt er ook nog eens gezellig een drankje drinken op het strand. In de maand februari is het meestal 28 graden, ideaal weer voor een mooie strandwandeling.

Madeira

Dit eiland in de buurt van Portugal ziet er gewoon mooi uit. Zo kun je hier een huisje huren voor in de vakantie, veel leuker dan een saai hotel.  De zon is er altijd wel in februari, het is er alleen wel iets koeler door de wind van zee. Op Madeira is het in deze periode van het jaar gemiddeld 21 graden. Maar ons hoor je in ieder geval niet klagen. Madeira, dé bestemming voor een ontspannen vakantie!