Skip to main content

Warme bestemmingen in januari

Heb jij ook altijd aan een beetje ontspanning in de maand januari? Als dat klopt dan ben je zeker niet de enige, in deze maand heeft iedereen wel zin op een vakantie naar een warme bestemming. Waarom ga je dan niet gewoon? Maar er desnoods een lang weekend van. Maar waar moet je dan heen? Als je houdt van zon dan kun je bij deze warme bestemming sowieso goed terecht. Lees dus snel veder voor de beste locaties vol met zon!

Cyprus

Cyprus is een van de plekken waar het in januari eg warm is. Meestal is het ongeveer 29 graden gemiddeld, dat is wel even meer dan in Nederland. Je kunt op Cyprus echt geweldig aan op het strand liggen, pak er een boekje bij en die die voetjes maar omhoog. Het is echt een geweldige vakantie bestemming, niet voor niets dat je hier aardig wat toeristen ziet bij de vele resorts en hotels.  Als je van zee en strand houdt dan is Cyprus de beste keuze voor jou.

Zakynthos

Dit Griekse eiland komt misschien niet zo bekend voor. De meeste mensen gaan ieder naar de andere eilanden in de buurt, dan denk bijvoorbeeld aan Kos of Kreta. Het voordeel van het feit dat niet een mega bekend plekje is, is dat het heerlijk rustig is. Hier vind je grote aantallen buitenlanders, het is nog echt een eilandje met de Griekse cultuur en bewoners. In januari is wordt het ongeveer 25 graden, heerlijk warm.  Er zijn vele restaurantjes te vinden, overal kun je wel lekker eten. Om de dag mooi af te ronden kun je ouzo drinken bij een van de vele strandtenten aan het water.

Jamaica

Jamaica is een land wat voornamelijk bekend is geworden door de reggae legende, als je hier rondloopt dan zie je deze Bob Marley iedere keer wel weer. Het water heeft een heerlijke temperatuur, ideaal om in te zwemmen. Dit komt door de warme stroom die om de zoveel tijd langs de kust stroomt. In de maand januari is het erg warm,  op een dag wordt het gemiddeld 29 graden. Voor de ware tropische sfeer moet je hier zijn!

Samos

Alweer een Grieks eiland, Samos is een plek waar de zon altijd schijnt en waar er genoeg te doen is. Er zijn diverse strandjes te vinden, deze zijn meestal heerlijk rustig. Zo heb je even geen geluid en gedoe om je heen, hierdoor kun je perfect tot rust komen. Op het eiland zijn niet veel activiteiten, je moet hier dan ook echt heen gaan voor de rust.  Maar dat is helemaal niet erg, de prachtige natuur zorgt er namelijk voor dat je een geweldige tijd zal hebben.

Side

Ook in Turkije het erg warm in januari, de temperatuur komt nooit onder 25 graden in deze maand. Of ja, s’ avonds koelt het natuurlijk wel af. Side is een waar vakantieoord, dit zie je wel terug aan alle cafés en hotels. Als je dus houdt van een beetje zonnen, zwemmen en genieten dan moet je hier zijn. De perfecte ervaring voor de zon, zee, strand liefhebbers onder ons.