Skip to main content

Warme bestemmingen in juni

Het feit dat je op deze website beland bent houdt in dat je op zoek bent naar een warme bestemming voor een vakantie in juni. Goed, het is in Nederland ook wel warm, maar hier is nu eenmaal niet zo heel veel te beleven, je gaat immers veel liever een of ander tropisch strand. Dat begrijpen wij maar al te goed, vandaar dat we voor jou de beste plekken hebben om in juni op vakantie te gaan. Zo kun je ook nog een beetje zon en rust te pakken krijgen.

Mallorca

Dit eiland staat is een echte plek voor de jongeren onder ons. Dit klopt deels, er zijn namelijk een groot aantal clubs te vinden voor de jeugd. In de zomer is het hier echt een en al feest, zij kunnen door met feesten tot in de late uurtjes. Maar ook voor de mensen van wie dit allemaal niet hoeft is Mallorca een prachtig eiland. Overdag is het namelijk wel gewoon rustig.  Het is dan echt een eiland waar veel mensen komen om te ontspannen. Meestal is het in de maand juni 25 graden, niet ontzettend warm maar zeker geen verkeerd vakantie weer.

Fuerteventura

Dit Canarische eiland krijgt iedere vakantie veel toeristen op bezoek. Het is een vakantie bestemming waar veel mensen naar afreizen voor een zon zee strand ervaring. Er zijn echt ontzettend veel leuke dingen te doen op het eiland. Zo kun je er voor kiezen om de omgeving te ontdekken, je kunt een bezoekje brengen aan de marktjes in de dorpen en je kunt een keer gaan duiken in de heldere zee. Het is dus echt een tropisch plekje, met 29 graden per dag een uitstekende keuze voor een vakantie in juni.

Lesbos

Lesbos is een van de grotere eilanden in de wateren rondom Griekenland. Je vindt hier uiteraard veel mensen, deze verblijven bijna allemaal in de grote resorts langs deze. In Lesbos kun je heerlijk tot rust komen. Zo heb je hier een prachtig natuur en een gezellige sfeer op het eiland. Aan het strand staan veel tentjes waar je kunt drinken, eten en feesten. Je moet zeker een keer Ouzo proberen, dit is een anijsdrankje wat erg populair is hier. In Juli is het ontzettend warm, ongeveer 28 graden per dag.

Costa del sol

Ieder jaar komen er weer grote aantallen mensen naar deze prachtige plek aan de Spaanse kust. Dit komt voornamelijk door het feit dat je er heerlijk kan zwemmen. Daarnaast is er een hoop te doen aan activiteiten in de omgeving. Je kunt een keer de markt bezoeken, of je gaat een keer een bergwandeling maken. Het is ook mogelijk om hier te duiken, je vindt hier dan ook veel zeedieren. Daar komt ook nog bij dat het deze maand wel 30 graden kan zijn. Je moet hier zeker heen als je houd van zon en zee!